Myös HBO tuo verkkolähetykset Suomeen

Eilen kerroin, että maailman suurin netin kautta elokuvia ja televisio-ohjelmia vuokralle tarjoava Netflix saapuu vihdoinkin Suomeen. Nyt The Hollywood Reporter uutisoi, että myös laatusarjoistaan tunnettu HBO aloittaa verkkolähetykset Suomessa.

Amerikkalainen kaapelitelevisioyhtiö HBO kertoo uudesta HBO Nordic -palvelustaan tarkemmin elokuun lopussa Ruotsissa pidettävässä tilaisuudessa. Palvelusta tietää kuitenkin sen, että sieltä voi katsella elokuvia ja sarjoja monilla eri tavoilla.

HBO lähtee Pohjoismaiden valloitukseen Parsifal Internationalin kanssa, joka omistaa URHOtv:n. HBO:lla on jo  muualla maailmassa maksukanavien lisäksi video-on-demand palvelu ja nettivideopalvelu HBO GO.

Tunnettuja HBO:n tuottamia sarjoja ovat muun muassa Game of Thrones, Kylmä rinki, Rooma, Sinkkuelämää, Sopranos, Taistelutoverit sekä The Pacific.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa