Myymälävarkaan nolo moka, piilotti chilit suuhunsa ja jäi kiinni sen takia

Huffington Post uutisoi, että Britannian Bristolissa myymälävaras Marcus Banwell mokasi pahoin. Banwell varasti kaupasta muiden elintarvikkeiden lisäksi Scotch Bonnet -lajikkeen chilejä, jotka hän piilotti suuhunsa.

Banwell puraisi vahingossa chiliä ja nielaisi osan siitä. Scotch Bonnet -lajikkeen tulisuusaste on jopa 350 000 Scovillen yksikköä, eli esimerkiksi monta kymmentä kertaa tabascokastiketta tulisempaa.

Banwell alkoi luonnollisesti voimaan erittäin pahoin, jolloin kaupan omistaja seurasi yskivää ja oksentelevaa varastaa. Paikalle tulleella poliisilla oli siis helppo työ poimia varas mukaan.

Epäonnisen miehen taskuista neljä chiliä lisää, pirtelöä sekä hedelmämehua. Lisäksi hänen hallusta myös huumausaineita ja klarinetti, jonka oli varastanut aiemmin päivällä paikallisesta musiikkikaupasta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa