Näin helposti oluenostaja säästää euroja

Olen huomannut, että bloggaaminen oluesta tuo ihan kivasti lukijoita. Jatketaanpa siis sitä. Satakunnan Kansa neuvoo oluen ostajia, että miten kyseistä nestettä saa edullisemmin.

Lehden mukaan purkamalla ison monipakkauksen olutta saa alhaisemmalla litrahinnalla kuin pienen pakkauksen ostamalla. Kahdeksan tölkkiä samaa olutta voi maksaa joko 9 tai 14 euroa. Aika suuri säästö siis.

Keskioluen hintakilpailua rajoitettiin viisi vuotta sitten kieltämällä paljoustarjoukset. Yksittäinen tuote piti saada samaan hintaan kuin useamman kappaleen pakkauksessa. Pieleen meni, sillä 24 oluttölkin salkut ovat edelleen tarjouksessa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa