Nainen varasti 42-tuumaisen television hameen alla

The Local -lehti uutisoi, että viime torstaina Oslossa Elkjøpin kauppakeskuksessa nähtiin hyvin erikoinen myymälävaras. Pitkään ja liehuvaan hameeseen pukeutunut nainen yritti varastaa 42-tuumaisen television.

Nainen onnistui kävelemään hameen alle piilotetun taulu-tv:n kanssa läheiselle bussipysäkille saakka. Poliisin mukaan kyseessä oli varsin epätyypillinen varkaus.

Sekavasti käyttäytynyt nainen ja hänen miehensä herättivät silminnäkijän huomion, ja paikalle hälytetyt poliisit saivat parin kiinni bussista.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa