Naisrekkakuski taisteli hengestään, ohi ajaneet halusivat kuvata

Daily Mail uutisoi Britannian Northamptonshiressä M1-moottoritiellä sattuneesta onnettomuudesta, jonka seurauksena 21-vuotias naisrekkakuski puristui ohjaamon sisälle. Hänen ulos saamiseksi pelastuslaitos joutui työskentelemään neljä tuntia.

Onnettomuuspaikan ohi ajavat autoilijat hidastelivat ja yrittivät päästä jopa lähemmäksi. Moni yritti kuvata onnettomuuspaikkaa, josta poliisi ei tykännyt.

Poliisi päätti kuvata ohi ajaneiden käyttäytymistä. Lopputulos oli se, että jopa 80 autoilijaa hidasti saadakseen valokuvan. Poliisi muisti näitä autoilijoita varoituksella.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa