Netflix saapuu vihdoinkin Suomeen

Maailman suurin netin kautta elokuvia ja televisio-ohjelmia vuokralle tarjoava Netflix saapuu vihdoinkin Suomeen. Yhdysvaltalaisyhtiö tiedottaa tarkemmin aloittamisajankohdasta myöhemmin syksyllä.

Netflixin voi tilata kuukausihintaan ja palvelua voi käyttää muun muassa tietokoneilla, televisioilla, pelikonsoleilla ja älypuhelimilla. Ohjelmia voi katsoa milloin tahansa ja miten paljon haluaa.

Netflixin valikoimissa tulee olemaan sekä kansainvälisiä että kotimaisia elokuvia ja televisio-ohjelmia. Yle, MTV3 ja Nelonen ovat kuitenkin ilmoittaneet, etteivät anna sisältöään Netflixille Palvelulla on ympäri maailmaa yli 27 miljoonaa käyttäjää.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa