Norjalainen sammui lentokentällä, läpivalaistiin matkatavarana

Norjalainen VG uutisoi tänään torstaina, että Rooman Fiumicinon lentokentällä kolmosterminaalissa 23. heinäkuuta turvahenkilökunta sai kokea suuren yllätyksen. Matkatavarahihnalle oli nimittäin sammunut 36-vuotias oslolaismies.

Turistiryhmän mukana melkoisessa humalassa tullut mies oli kellahtanut kenenkään huomaamatta hihnalle. Mies joutui suureen röntgenkoneeseen, jossa hänen sisäelimensä skannattiin. Mies liikkui tavaranauhan mukana 50 metriä.

Vasta tässä vaiheessa virkailija havaitsi, että nauhalla on outoa tavaraa ja hälytti paikalle työtoverinsa sekä poliisin. Mies vietiin ensin sairaalaan ja sitten tuomari Antonio Del Grecon eteen. Hän sai syytteen turhan hälytyksen aiheuttamisesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa