Osta Suomen Marsalkka asukokonaisuus, saat kaupanpäälle ruskean kasvomaalin

Varusteleka hankkii taas hyvää ilmaista mainostilaa tuote-esittelyillään. Nyt firmaan on tullut myyntiin Suomen Marsalkka asukokonaisuus, jonka mukana tulee myös ruskea kasvomaali.

Juttuun liittyy tietenkin kohu tummaihoisesta Mannerheimista, joka kohahdutti viime viikolla. Varustelekan sivuilla tuotetta kuvaillaan seuraavasti:

”Life is like a mountain, sometimes there’s uphill, and sometimes there’s downhill.” Historiallisesti korrekti Suomen Marsalkka asukokonaisuus, mestariteoksen ”The Marshal of Finland” alkuperäisiltä varustajilta. Nyt sinäkin voit pukeutua kuin sankarisi, ei pitäisi budjetinkaan olla esteenä! Ruskea naamioväri kuuluu hintaan!

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa