Osuuspankki varoittaa, uusi haittaohjelma liikkeellä

Osuuspankki varoittaa asiakkaitaan haittaohjelmasta, jossa asiakasta pyydetään antamaan verkkotunnus maksun lisävahvistuksen yhteydessä.

Jos OP-verkkopalvelussa tapahtuu normaalista poikkeavaa, kirjaudu välittömästi ulos palvelusta. Sulje verkkopalvelutunnuksesi soittamalla OP 0100 0500 (arkisin kello 8-18, pvm/mpm) puhelinpalveluun tai verkkopalvelutunnusten sulkupalveluun (09) 6964 6800 (24h/vrk). Ilmoita tapahtuneesta myös puhelinpalveluun sen avauduttua.

Pankki muistuttaa, että maksun lisävahvistukseen liittyvästä tekstiviestistä täytyy aina tarkastaa saajan tili ja maksun määrä. Jos tiedot eivät täsmää, kirjaudu verkkopalvelusta välittömästi ulos ja toimi edellä annettujen ohjeiden mukana.

Siirry OP-verkkopalveluihin aina kirjoittamalla osoite selaimen osoiteriville. Op.fi-palveluun kirjautumisen jälkeen tarkista, että nimesi näkyy oikeassa yläreunassa oikein. Tarkista myös, että näytöllä ilmoitettu ajankohta verkkopalvelutunnustesi viimeisestä käyttöajankohdasta on oikein.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa