Prisma on nyt myös verkkokauppa

S-ryhmä on avannut Prisma verkkokaupan, josta voi ostaa viihde-elektroniikkaa, isoja ja pieniä kodinkoneita, pelaamisen tuotteita, elokuvia, kirjoja sekä kauneuden ja hyvinvoinnin pienlaitteita.

Myöhemmin syksyllä valikoima laajenee kodin alueelle, leluihin ja peleihin sekä kuntoilun tuotteisiin. Kaikki keskeiset käyttötavarakaupan tuoteryhmät löytyvät verkosta vuoden 2013 aikana.

– Asiakasomistajamme ovat jo pidempään toivoneet, että laajentaisimme käyttötavarakaupan tarjontaamme vahvemmin myös verkkoon. Nyt avautunut Prisman verkkokauppa on suunniteltu asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden ehdoilla, S-Verkkopalvelut Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Brander SOK:lta toteaa.

Palveluun rekisteröityneille asiakasomistajille kertyy Bonusta verkko-ostoksista normaaliin tapaan. Verkosta ostetut tuotteet voi tilata kuljetettuna joko suoraan kotiin, lähimpään postiin, pakettiautomaattiin tai omaan Prismaan.

Verkko-ostosten noutaminen ja palauttaminen helpottuu jatkossa, sillä Itellan ja S-ryhmän yhteistyösopimuksen tavoitteena on tuoda jopa 350 Postin pakettiautomaattia S-marketteihin, ABC-liikennemyymälöihin ja muihin S-ryhmän toimipaikkoihin.

– Helppokäyttöisiä pakettiautomaatteja on tällä hetkellä jo 75 ympäri maata ja niiden suosio kasvaa jatkuvasti. Laajenevan automaattiverkoston myötä yhä useampi asiakas ympäri maata voi noutaa pakettinsa helposti, nopeasti ja edullisesti. Palvelun laajennus lisää asiakkaan valinnanvaraa ja tukee verkkokaupan kehitystä, sanoo Itella Postin Pakettipalveluiden johtaja Aku Happo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa