<

Rekkakuski putosi kyydistä ja jäi vetoauton alle

Hämeenkoskella valtatie 12:sta Tampereelta Lahden suuntaan puolen yön aikaan ajoneuvoyhdistelmä ajautui kulkusuunnassaan ulos tieltä. Tapahtumapaikka on alle kilometrin Koskikartanolta Tampereen suuntaan.

Yhdistelmä jatkoi pientareella 100 metrin matkan, päätyen veto-auto oikealle ja perävaunu vasemmalle kyljelleen tien oheen. Suistumisen yhteydessä ajoneuvoyhdistelmän 50-vuotias kuljettaja putosi ajoneuvosta ja menehtyi jäätyään veto-auton alle.

Paikalla useita poliisin ja pelastuslaitoksen partioita työskenteli useita tunteja. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja turvallisen tilannenopeuden käyttämättä jättämisenä.

Rekkakuski putosi kyydistä ja jäi vetoauton alle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun