Rekkakuski putosi kyydistä ja jäi vetoauton alle

Hämeenkoskella valtatie 12:sta Tampereelta Lahden suuntaan puolen yön aikaan ajoneuvoyhdistelmä ajautui kulkusuunnassaan ulos tieltä. Tapahtumapaikka on alle kilometrin Koskikartanolta Tampereen suuntaan.

Yhdistelmä jatkoi pientareella 100 metrin matkan, päätyen veto-auto oikealle ja perävaunu vasemmalle kyljelleen tien oheen. Suistumisen yhteydessä ajoneuvoyhdistelmän 50-vuotias kuljettaja putosi ajoneuvosta ja menehtyi jäätyään veto-auton alle.

Paikalla useita poliisin ja pelastuslaitoksen partioita työskenteli useita tunteja. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja turvallisen tilannenopeuden käyttämättä jättämisenä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa