Röyhkeä varas meni kauppaan jakeluauton kuljettajan perässä

Lahdesta Kiveriön kaupunginosasta tuli torstaina aamupäivällä Päijät-Hämeen poliisipartiolle ilmoitus, että epäilyttävän oloinen mies kokeilee polkupyörien lukkoja. Partio tapasi miehen työntelevän kottikärryjä jalkakäytävällä.

Mies kertoi ottaneensa kottikärryt läheisen kerrostalon pihalta helpottaaksen kantamuksiensa vientiä. Itä-suomesta kotoisin oleva noin 40-vuotias mies otettiin poliisin säilöön rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.

Muutaman tunnin kuluttua paikallisesta kaupasta otettiin poliisin yhteyttä, koska kaupan työntekijän avainnippu oli anastettu saman aamuna kaupan sosiaalitiloista. Poliisin tutkimuksissa selvisi, että kottikärrymies oli vieraillut kaupassa ennen 7:ää aamulla.

Mies oli mennyt jakeluauton kuljettajan perässä röyhkeästi kauppaan sisälle ja edelleen henkilökunnan sosiaalitiloihin. Mies oli ryypiskellyt alkoholijuomia, kunnes työntekijä huomasi kauppaan kuulumattoman henkilön ja käski miehen poistumaan tiloista.

Mies häipyi ja ennen poistumistaan anasti työntekijän avaimet naulakossa olevan takin taskusta. Miehen hallusta löytyi anastetut avaimet, jotka palautettiin oikealle henkilölle. Mies kiinniotettiin varkaudesta epäiltynä.

Alueella sijaitsevan kerrostalon yleisiin tiloihin oli myös murtauduttu tapahtuma-aikaan ja poliisi tutkii miehen osuttaa tähänkin tekoon.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa