S-ryhmä tarjoaa kahvin kanssa iPadin

S-ryhmän Coffee House -kahviloihin tulee asiakkaiden käyttöön ensimmäisenä Suomessa iPadit. Syyskuusta alkaen Helsingin WTC:n ja Porvoon Taidetehtaan Coffee Houseissa voi lukea päivän lehdet perinteisten paperilehtien lisäksi myös iPad-versioina.

Luettavissa ovat Helsingin Sanomat, viikkoliite Nyt, Kuukausiliite, Ilta-Sanomat, Taloussanomat, Hufvudstadsbladet sekä Image ja Mondo. Lisäksi IPadeissa Angry Birds Space -peli.

– Kahden kahvilan pilottijakso kestää kolme kuukautta, jonka jälkeen arvioimme jatkon. Olemme kyllä jo varautuneet tuomaan iPadit asiakkaidemme käyttöön kaikissa Coffee Houseissa, kertoo Coffee Housen Brand Manager Tommi Harju.

Harjun mukaan S-ryhmä haluaa olla mukana kehityksessä. Sähköisistä lehdistä ei synny jätettä, eikä ne mene nopeasti huonoon kuntoon niin kuin paperilehdet menevät.

Asiakkailla on tablettien kautta mahdollisuus osallistua iPad-tarjonnan kehittämiseen antamalla palautetta ja osallistumalla kyselyihin. IPadin saa käyttöönsä kahvilan kassalta henkilöllisyystodistusta vastaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa