Tehokas poliisipartio vei työkaverin polkupyörän

Päijät-Hämeen poliisilaitoksen polisiimies oli työmatkalla, kun polkupyörän kumi tyhjeni ja mies jätti pyöränsä lukittuna läheisen valintamyymälän telineeseen. Palattuaan töistä iltapäivällä kotiinsa linja-autolla hän huomasi pyöränsä hävinneen telineestä.

Poliisimies tiesi, että myymälän ulkopuolella on valvontakamera, jonka nauhaa tarkistaessan yllätys olikin suuri. Nauhoitteesta kävi ilmi, että poliiisin maijapartio nosti pyörän telineestä poliisiauton kyytiin ja partio vei pyörän laitoksen löytötavaratoimistoon.

Pyörän vienyt partio oli hakemassa ilmoitettua löytöpyörää kaupan viereisestä pensaikosta, mistä löytöpyörä oli hävinnyt. Partio päätteli, että joku oli nostanut pyörän pensaikosta telineeseen, koska löytöpyörä ja poliisimiehen pyörä olivat tuntomerkeiltään samantyyppiset.

”Väärä” polkupyörä tuotiin löytötavaratoimistoon, mutta pääasia oli, että poliisimies sai omansa takaisin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa