Tietyömaata ei oltu merkitty, pyöräilijä kaatui ja menetti tajuntansa

Vantaalla Riipiläntiellä sunnuntaina iltapäivällä kaksi henkilöä oli pyöräilemässä pohjoisesta etelän suuntaan. Noin 150 metriä ennen Kenraalintien liikenneympyrää oli tietyömaa.

Tietyömaan liittyy ilmeisesti Vantaan kaupungin urakoimaan rakennuskohteeseen vielä nimettömän tien kohdalla. Riipiläntieltä oli poistettu asfalttia, siten että kohdassa oli jyrkkä kynnys, johon ajaessaan toinen pyöräilijöistä kaatui ja menetti tajuntansa.

Pyöräilijä kuljetettiin sairaalaan, jossa on edelleen hoidettavana. Hänen vammoistaan ei tässä vaiheessa tarkkaa tietoa, mutta jonkin asteisia murtumia on kuitenkin.

Kyseistä tietyömaan kohtaa ei ollut merkitty mitenkään eikä paikalla ollut myöskään mitään kohdasta varoittavaa liikennemerkkiä. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa