Tivolin maksupääte vietiin, tekijää etsitään Facebookissa

Tampereen Tivoli kertoo Facebook-sivuillaan, että joku ideanikkari on ottanut hauskuuspäissään lauantaina mukaansa Tivolin maksupäätteen. Syyllisen kerrotaan olevan videolla.

Tivolin mukaan temppu oli niin hauska, että syylliselle annetaan mahdollisuus hoitaa asia ilman poliisia. Viestissä pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostilla, että saadaan sovittua kuinka voit palauttaa maksupäätteen.

On kyllä aika mahtavaa yrittää selvittää asia näin Facebookin kautta. Tällä tavalla saa mielettömästi ilmaista mainosta, kun kansa jakaa julkaisua ja aamulla lehdet kertoo tästä. Minäpä ehdin ensin. 😉

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa