Vaarallinen polkupyöräilijän takaa-ajo Lahdessa

Lahdessa Möysän kaupunginosassa keskiviikkona aamupäivällä poliisipartion huomio kiinnittyi uudella ja kalliilla maastopyörällä liikkuvaan mieheen. Miehen ulkoinen olemus ja kallis maastopyörä eivät vastanneet toisiaan.

Poliisipartio antoi pysäytysmerkin, jolloin mies kiihdytti pyörällä välittömästi karkuun. Partio seurasi pyöräilijää Paavolan kaupunginosassa.

Kymintien päässä pyöräilijä ajoi kevyenliikenteenväylälle, jossa oli useita aikuisia lapsineen. Aikuiset huomasivat onneksi viime hetkellä kovaa vauhtia tulleen pyöräilijän ja onnistuivat saaman lapsensa myös turvaan.

Aleksanterinkadulla pyöräilijä päätti vaihtaa lajia ja lähti juosten partiota karkuun. Mies oli kuitenkin sen verran paljon ”hyytynyt” pyörälenkistään, että levännyt poliisipartio nappasi miehen kiinni pienen juoksukilpailun päätteeksi.

Vuonna 1974 syntyneen mieshenkilön hallusta löytyi pieni määrä huumausainetta, tietokone, jota poliisi epäilee anastetuksi ja uudenkarhea yli tuhannen euron arvoinen maastopyörä.

– Siltä kuuluisalta tuntemattomalta henkilöltä, mies sanoi saaneensa pyörän koeajoon.

Mies kiinniotettin Lahden pääpoliisiasemalle mm. kahdesta varkaudesta epäiltynä, lisäksi mies oli etsintäkuulutettu aiemmista rikoksista.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa