Vaaratilanne, mies jätti autonsa junaraiteille

Vantaan Hosantieltä tuli torstaina klo 19.15 poliisille ilmoitus, että henkilöauto on ajettu junaraiteille Hiekkaharjun ja Koivukylän välisellä rataosuudella. Autolta oli nähty poistuvan henkilö, joka oli lähtiessään lukinnut auton ovet.

Poliisi tapasi lähistöltä tuntomerkkeihin sopivan keski-ikäisen miehen, joka kiisti olleensa tekemisissä asian kanssa. Mies oli kuitenkin auton rekisteriin merkitty omistaja ja hänen hallussaan oli auton avaimet, joten poliisi päätti selvittää asiaa tarkemmin.

Mies otettiin kiinni ja hänen hallustaan löytyi huumausaineita sekä teräase. Poliisi epäili näin ollen miestä myös huumaantuneena ajamisesta, joten hänet vietiin verikokeeseen. Matkalla mies onnistui rikkomaan poliisiauton kuljetustilan lukituksen.

Ajo-oikeutensa mies on menettänyt vuonna 2000 ja hän on jäänyt useasti kiinni ajo-oikeudetta ajosta. Miehen hallusta löytyi myös anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Yhteensä miestä epäillään kahdeksasta eri rikoksesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa