Vihaiset linnut saapuvat sisustukseen

Angry Birds –hahmoihin perustuva uniikki sisustuskokoelma syntyy Vallila Interiorin ja Rovio Entertainmentin uuden yhteistyön myötä.

Suunnitelmissa on luoda Angry Birds – maailmoista ja hahmoista uniikki kokonaisuus sisustuksellisesta näkökulmasta. Yhteistyö lupaa yllättää kokoelmallaan, joka on kohdistettu jokaiselle vauvasta vaariin.

Suunnitteluyhteistyön tuloksena Vallilan uudella valmistustavalla tuotteisiin lennähtävät Rovion peleistä tuttuja hahmoja ja elementtejä. Valikoimaan kuuluu muun muassa verhoja, tapetteja, mattoja ja tyynyjä.

Vallila vie kokoelman Suomen lisäksi muualle Eurooppaan ja itään. Odotukset ovat korkealla erityisesti kasvavilla Venäjän markkinoilla. Vallilan suunnittelijat aloittavat työt innolla Rovion suunnittelijoiden kanssa.

Valmiit tuotteet valtaavat myyntipisteet alkuvuodesta 2013.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa