8-vuotias koulupoika pahoinpiteli neljää opettajaa

Vantaalla Martinlaaksossa tiistaina klo 9.45 8-vuotias poika pyöräili välitunnilla koulun pihassa, vaikka se on koulun säännöissä kiellettyä. Poika ei välittänyt opettajan kiellosta vaan jatkoi pyöräilyä kunnes törmäsi toiseen oppilaaseen.

Naisopettaja otti poikaa kädestä estääkseen ajon jatkamisen. Poika löi opettajaa nyrkillä silmään, repi opettajaa hiuksista sekä potki ja löi tätä. Opettajan silmä alkoi vuotamaan verta.

Toinen naisopettaja tuli paikalle ja otti pojan toisesta kädestä kiinni, jolloin poika puri ensimmäistä opettajaa kasvoihin ja toista käteen, saaden toisen kätensä vapaaksi.

Paikalle tullutta kolmatta opettajaa poika löi nyrkillä poskeen ja potkaisi sääreen. Yhtä opettajaa poika pukkasi päällään kasvoihin, jonka seurauksena opettajan ylähuuli alkoi vuotaa verta ja hampaita särki.

Lopulta tilanne saatiin rauhoittumaan, kun paikalle tullut miesopettaja otti pojan holding-otteeseen. Asiasta on oltu yhteydessä huoltajaan ja sosiaaliviranomaisiin. Vammoja saaneet opettajat käyvät lääkärissä näyttämässä vammojaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa