Groupon toimii niin kuin lupaa

Groupon, eli entinen CityDeal verkkokauppa avattiin Suomessa vuonna 2010. Grouponin ideana on myydä käyttäjille esimerkiksi ravintola-, matkailu- ja verkkokauppalahjakortteja suurilla alennuksilla.

Alennus-diilit toteutuvat, jos tarpeeksi moni ostaa saman lahjakortin. Grouponin diilit säästävät rahojasi ja auttavat sinua kokemaan uutta.

Kokeilin palvelua tällä viikolla ensimmäistä kertaa, saamallani lahjakortilla. Ostin lahjakortin Livemocha:n, joka on maailman suurin kielten oppimissivusto. Jäljelle jääneillä rahoilla ostin lahjakortin Teekauppa.fi -verkkokauppaan.

Grouponin verkkokauppa toimi ilman mitään ongelmia. Lahjakortti tuli sähköpostiin lähes heti diilin päätyttyä ja se toimi ilman ongelmia tuolla Livemocha:n -sivustolla.

Grouponilla on tällä hetkellä saatavilla diili, jolla yöpyy todella edullisesti TonyTravel.netin hotelleissa. Voit viettää kaverisi kanssa 3-21 yötä valitsemassasi hotellissa. Hinnat alkaen 19 euroa ja voit säästä jopa 94%.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa