Iskunkestävää tablettia voi käyttää jopa hanskat kädessä

Getac on esitellyt maailman kestävimmän Android-tabletin. Getac Z710 päihittää muut kestävät tabletit selviämällä ehjänä lähes kahden metrin pudotuksesta ja toimimalla -20o–50o asteen lämpötilassa.

7-tuumaisen Z710-tabletin uusi tekniikka yhdistää kapasitiivisen Gorilla® Glass –kosketusanturin ja ledinäytön, jolloin sitä voi käyttää jopa hanskat kädessä. Tämän patentoidun LumiBondTM -tekniikan ansiosta tabletissa on myös parempi näytön katselukulma ja luettavuus auringonvalossa.

Tämä ainutlaatuinen ominaisuus säästää aikaa ja lisää tuottavuutta aloilla, joilla työntekijöiden on vaarallisten työympäristöjen takia käytettävä suojakäsineitä, Getac Europen puheenjohtaja Peter Molyneux toteaa.

Laitteessa on muun muassa Bluetooth, WiFi ja 3G. Ainutlaatuinen navigaattori takaa parhaan mahdollisen GPS-tarkkuuden.
RF-portti takaa erittäin nopean liitettävyyden edellä mainittuihin viestintätoimintoihin. Tämän vuoksi se sopii erinomaisesti käytettäväksi ajoneuvoissa.

Tabletti on suunniteltu käyttäjille, jotka toimivat huolto-, logistiikka-, kuljetus- tai muilla kenttäpalvelualoilla. Laite on suunniteltu parantamaan liiketoiminnan sujuvuutta tien päällä ja rankoissa olosuhteissa.

Getac z710 on saatavilla 1190 euron hintaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa