Kadonnut turisti osallistui itsensä etsimiseen

The Reykjavik Grapevine uutisoi Etelä-Islannissa vulkaanisella Eldgján alueella turistibussikierroksella viime lauantaina nähdystä hyvin erikoisesta ja hupaisasta sekoilusta.

Bussin pysähdyksen jälkeen huomattiin, että yksi turisteista ei ollut palannut takaisin. Kuljettajan mukaan kadonnut oli aasialainen, noin 160-senttiä pitkä, tummiin vaatteisiin pukeutunut ja sujuvaa englantia puhuva nainen.

Kadonnut oli kuitenkin palannut bussille, mutta ei tunnistanut itseään kuvauksesta, koska oli vaihtanut vaatteita.

Naista etsittiin etsintäpartion voimin läpi yön. Sunnuntaiaamuna naisen mieleen juolahti, että hän saattaisi olla etsintöjen kohteena. Vielä hullumman asiasta tekee se, että etsittävä itse oli mukana etsintäpartiossa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa