Keskisormi liikenteessä johti rajuun pahoinpitelyyn

Porissa VT 2:n varrelle Tiilimäen Hesburgerin kohdalla lauantaina klo 02.15 ulkopaikkakuntalainen 50-vuotias mies oli pysähtynyt selvittämään samalle kohdalle pysähtyneen autoseurueen kanssa aiemmin näytettyjä ”kansainvälisiä” käsimerkkejä.

Seurueen autosta oli noussut kaksi miestä, joista toinen oli pahoinpidellyt uhria nyrkein lyömällä. Hän oli myös potkinut maahan kaatunutta uhria muun muassa päähän.

Epäilty on iältään noin 35-40-vuotias. Mies on noin 180 senttimetriä pitkä ja hänellä oli päällään vaalea takki sekä tummat housut. Seurueen autossa oli kahden miehen lisäksi ainakin yksi nainen, jolla oli hiuksissa sekä vaaleaa että tummaa väriä.

Seurue oli poistunut paikalta henkilöautolla Meri-Porin suuntaan. Asiasta jotakin tietäviä pyydetään ilmoittamaan tietonsa/ havaintonsa Satakunnan poliisilaitoksen numeroon 02-6237654.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa