Kokeile Viasat Filmiä lokakuun ajan veloituksetta

Viasat Film -elokuvakanavia voi katsoa kaapelitalouksissa veloituksetta koko lokakuun ajan. Tarjolla on viisi ensi-iltaa viikoittain ja valtavasti toimintaa, draamaa, koko perheen elokuvia ja vanhoja klassikkoja.

Avoinna olevat Viasat -kanavat:

• Viasat Film
• Viasat Film HD
• Viasat Film Action
• Viasat Film Action HD
• Viasat Film Nordic
• Viasat Film Nordic HD
• Viasat Film Classic
• Viasat Film Family
• Viasat Film Family HD
• Viasat Film Family Drama

Viasat Film -kanavien veloituksetta näkeminen vaatii rekisteröitymisen 27.9.2012 mennessä osoitteessa viasat.fi/leffalokakuu. Viasatin mukaan tilatessa et sitoudu mihinkään.

Oma operaattori tosin ilmoittaa, että tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana hinnaston mukaan, mikäli tilausta ei irtisanota 20.10.2012 mennessä. Operaattorin joutuessa sulkemaan tai irtisanomaan liittymän, veloitetaan kampanjaetujen arvo. Muistakaa siis tarkistaa asia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa