Kuorma-autoilija kärähti ratista kaksi kertaa neljän tunnin aikana

Vantaan Leineläntiellä tiistaiaamuna klo 06.42 poliisi tapasi kuorma-autoilijan, joka kuljetti autoa päihtyneenä. Tarkkuusalkometri näytti autoilijalle tuloksen 0,65 mg/l, joka ylittää törkeän rattijuopumuksen rajan.

Vuonna -62 syntynyt mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Myöhemmin päivällä toinen poliisipartio pysäytti samaisen kuorma-auton Talvikkitiellä klo 10.45.

Autoa kuljetti mies, mutta hänen humalatilansa oli laskenut sillä tarkkuusalkometrin tulos oli 0,45 mg/l ja miestä epäillään sen perusteella rattijuopumuksesta. Luonnollisesti miestä epäillään tällä kertaa myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa