Latvialainen ravintolaketju Lido saapuu Suomeen, maksa ruuasta painon mukaan

Baltic Business News uutisoi, että Latvialainen ravintolaketju Lido avaa Lappeenrannassa ravintolan 6-8 kuukauden päästä. Kyseessä on Lido-ketjun toinen ravintola Latvian ulkopuolella, ensimmäinen avattiin Tallinnaan vuonna 2009.

Lido-ketju on itsepalveluravintola, jossa asiakas kerää hyllyiltä haluamansa ruoat lautaselleen. Asiakas maksaa ruuastaan sen painon mukaan.

Solaris-keskuksessa sijaitsevasssa Tallinnan Lido ravintolassa on yli 200 erilaista ruokalajia, joista asiakas voi valita mieleisänsä. 1 290 neliön ravintolassa on 300 asiakaspaikkaa.

Etelä-Saimaan mukaan Lido-yhtiön ravintola ja pieni huvipuisto työllistävät Lappeenrannassa noin 70 ihmistä. Yhtiö neuvottelee tontista kaupungin kanssa, vahvimpana sijoituspaikkana on ABC Viipurinportin tienoo.

— Olen aika varma, että avaamme Lappeenrannassa ensi vuonna, sanoo Lidon kehitysjohtaja Juris Roganovs.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa