Mies törmäsi tiellä olleeseen kuorma-auton renkaaseen

Kiteellä VT 6:lla Syrjäsalmessa perjantai-iltana kello 21.15 aikaan venäläinen vuonna 1953 syntynyt mieshenkilö oli tulossa Kesälahden suunnasta, kun hän äkkiä oli huomannut tiellä olevan kuorma-auton renkaan.

Mies ei onnistunut jarrutuksesta huolimatta välttämään törmäystä, vaan törmäsi autollaan renkaaseen. Ajoneuvo vaurioitui pahoin törmäyksessä, mutta henkilövahinkoja ei aiheutunut. Miehellä oli kyydissään kaksi matkustajaa.

Poliisin ollessa tapahtumapaikalla, paikalle tuli vuonna 1965 syntynyt venäläinen mieshenkilö, jonka kuljettamasta kuorma-autosta oli irronnut taka-akselilta kaksi rengasta. Toiseen näistä renkaista henkilöautoilija oli törmännyt.

Tapahtumaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumassa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa