Mikä on vuoden 2012 turhake?

Suomen Luonto -aikakauslehti etsii jälleen Vuoden turhaketta. Valinnan tekee Suomen Luonnon toimitus lukijoiden lähettämien ehdotusten pohjalta. Tulokset julkaistaan joulukuun Suomen Luonnossa, joka ilmestyy 14.12.

Ensimmäinen turhake oli lehtipuhallin vuonna 2000. Viime vuoden turhake oli vessasta alas huuhdeltava vessapaperihylsy.

Valituiksi ovat tulleet myös vaipankätkijä, ulkomainen pullovesi, hampurilaisaterian kylkiäinen, juotava jogurtti -minipakkaus, kaupunkimaasturi, tuplapuhelinluettelot, mönkijä, pantiton pullo, ilotulite ja turkis.

Ehdotuksia voi lähettää  lokakuun loppuun asti osoitteessa: http://www.suomenluonto.fi/turhake. Osallistua voi myös sähköpostilla: turhake@sll.fi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa