Netposti lähes kaksinkertaistaa lähettäjämääränsä

Itellan Netpostin lähettäjäverkostoon tulee 3 000 uutta yritystä sanomanvälitysyhtiön Apix Messaging Oy:n kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä. Lähettäjäverkostossa oli aiemmin noin 5 000 yritystä mukaan lukien yli 600 julkishallinnon lähettäjää.

Netposti kasvaa nopeammin kuin mikään muu toimija markkinoilla myös tällä rintamalla. Valitsemalla palvelustamme kaikki lähettäjät asiakas voi saada aikaisempaa kattavammin itselleen tärkeän asiapostin sähköisenä kirjeenä Netpostiin, toteaa Netposti-palvelusta vastaava johtaja Tommi Björklund.

Asiakas voi vastaanottaa ja arkistoida Netpostiin mm. laskuja, palkkalaskelmia, laboratoriotuloksia ja muuta tärkeää asiapostia, joka saapuu vastaanottajalle 1–2 vuorokautta paperista nopeammin. Netposti ylitti viime kesänä 400 000 käyttäjän raja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa