Pariskunta kaahasi ryöstäjiä pakoon Baltiassa

Turun Sanomat kertoo pariskunnasta, jonka lomareissu Baltiassa sai kaksi viikkoa sitten dramaattisen käänteen. Via Baltican moottoritiellä Liettuassa Hannu Silfverin ajaman farmarimersun taakse ilmestyi äkisti tumma henkilöauto.

Auto roikkui kiinni puskurissa ja vilkutti vimmatusti valoja. Silfver painoi kaasua, jolloin liettualainen auto kiihdytti rinnalle ja noin nelikymppinen mies huitoi vimmatusti ikkunasta etusormellaan tiensivua kohti.

Miehet kai yrittivät esittää, että autossamme oli joku vikana. Kyllä minä niiden asiat tiesin, siksi painoin lisää kaasua, Silfver arvioi.

Seuraavaksi auto yritti kiilata pariskunnan auton tiensivuun. Hannu Silfverin jalka painui yhä syvemmälle kaasupolkimella. Vaimo puristi kynsillään penkkiä.

Pariskunnan auto kaahasi muun liikenteen seassa ja Kaunasin kaupunki jäi taakse. Parikymmentä kilometrin takaa-ajon jälkeen hurjaa ylinopeutta kaahaava suomalaissisu livahti heiltä karkuun.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa