Poliisi teki kotietsinnän chilien takia

Pelialan yrittäjä ja Piraattipuolueen jäsen Mika Isomaa bloggaa, että poliisi teki hänen asunnolleen kotietsinnän hänen poissaollessaan. Isomaa ei ole vieläkään saanut mitään ilmoitusta asiasta.

Poliisi kävi tonkimassa huoneeni koiran kanssa, enkä ole vieläkään saanut mitään ilmoitusta siitä muuten kuin kämppiksiltäni. Minulta ei löytynyt mitään, eikä minua syytetä mistään, Isomaa kirjoittaa.

Isomaa epäilee, että julkisivuremontin yhteydessä asunnolla poikennut maalari oli luullut kämppiksen chilejä, värinokkosia ja kaupan yrttikasveja laittomiksi. Poliisin hortonomin mukaan kasvit kuuluvat laillisten eliömuotojen piiriin.

Laki sanoo, että asukkaan tai todistajan on oltava paikalla kotietsinnän yhteydessä. Tapauksessamme kämppikseni oli ohjattu koiran vierailun ajaksi ulos asunnosta. Huoneessani oli käyty ilman minua tai todistajaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa