Poliisi teki kotietsinnän chilien takia

Pelialan yrittäjä ja Piraattipuolueen jäsen Mika Isomaa bloggaa, että poliisi teki hänen asunnolleen kotietsinnän hänen poissaollessaan. Isomaa ei ole vieläkään saanut mitään ilmoitusta asiasta.

Poliisi kävi tonkimassa huoneeni koiran kanssa, enkä ole vieläkään saanut mitään ilmoitusta siitä muuten kuin kämppiksiltäni. Minulta ei löytynyt mitään, eikä minua syytetä mistään, Isomaa kirjoittaa.

Isomaa epäilee, että julkisivuremontin yhteydessä asunnolla poikennut maalari oli luullut kämppiksen chilejä, värinokkosia ja kaupan yrttikasveja laittomiksi. Poliisin hortonomin mukaan kasvit kuuluvat laillisten eliömuotojen piiriin.

Laki sanoo, että asukkaan tai todistajan on oltava paikalla kotietsinnän yhteydessä. Tapauksessamme kämppikseni oli ohjattu koiran vierailun ajaksi ulos asunnosta. Huoneessani oli käyty ilman minua tai todistajaa.

Poliisi teki kotietsinnän chilien takia

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun