Poliisi tutkii Ben-Amorin sikailua

Helsingin poliisi käynnistää oma-aloitteisesti rikoksen esitutkinnan 1.9.2012 pelatun Jokerit-HIFK European Trophy jääkiekko-ottelun tapahtumista.

Lauantaina pelatussa ottelussa Jokerien Semir Ben-Amor hyökkäsi HIFK:n Ville Peltosen kimppuun ja löi jäähän kaatunutta Peltosta monta kertaa kasvoihin. Peltonen oli hetken tajuttomana ja hän sai tilanteessa ainakin aivotärähdyksen.

Poliisi tutkii syyllistyikö Ben-Amor pahoinpitelyyn.

Todella röyhkeä teko oli tämän videon perusteella. Kovan jääkiekon ystävän tuomitsen jyrkästi tuommoisen sikailun. Ei tuo kovin hyvää mainosta lajille tuommoinen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa