Raju valistusvideo: Näin lapset kokevat kännäävät vanhemmat

A-Klinikkasäätiön Lasinen lapsuus -valistusvideo, jossa näytetään kuinka pelottavalta humalainen vanhempi voi tuntua lapsen silmin herättää paljon ajatuksia.

Lasinen lapsuus -toiminta korostaa lapsen näkökulman huomioimista kodin alkoholinkäytössä. Monet eivät ymmärrä, kuinka paljon vanhempien juominen heijastuu lasten tunne-elämään tai myöhempään päihteiden käyttöön.

Myös uutiskanava CNN on huomannut Lasinen lapsuus -kampanjan videon. Uutisankkurin mukaan kyseessä voi olla rajuin valistusvideo koko maailmassa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa