Rattijuoppo käräytti itsensä soittamalla poliisiaseman ovikelloa

Haapajärvellä tiistai-iltana paikallinen keski-ikäinen mies tuli soittamaan poliiisaseman ovikelloa. Asiaa selvitellessä huomattiin, että mies on tullut autolla aseman pihaan ja olotila vaikutti selvästi päihtyneeltä.

Mies puhallutettiin ja tulos oli 2,1 promillea. Eikun verikokeeseen, kortti kuivumaan ja mies pahnoille selviämään, kertoo kenttäjohtaja Kari Kallunki.

Todennäköisesti miehen varsinainen poliisiasiakin selviää keskiviikkona, kun pää on alkoholista selvempi. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuoppumuksena

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa