Viasat kanavat vapaassa katselussa viikonloppuna

Tulevana viikonloppuna, perjantaista sunnuntaihin Viasat Film -elokuvakanavat ovat vapaassa katselussa kaapeli- ja laajakaista-tv-talouksissa. Viikonlopun aikana on mahdollista katsoa yhteensä kuuden elokuvakanavan ja viiden HD-elokuvakanavan ohjelmistoa.

Viasatin Kanavat auki -viikonloppuna luvassa on muun muassa suosittuja animaatioita, komedioita ja seikkailuja. Viikonlopun aikana esitetään muun muassa seuraavat elokuvat:

  • Tintin seikkailut
  • Smurffit
  • Morsiusneidot
  • Titaanien taistelu
  • Autot 2
  • Fast & Furious 5
  • Pirates of the Caribbean – vierailla vesillä
  • The Tourist
  • Midnight in Paris

Viikonlopun aikana kanavien katseluun ei tarvitse erillistä katselukorttia. Teräväpiirtolähetyksistä pääsevät nauttimaan kaikki kaapelikatsojat, joilla on vastaanottimessaan HD-viritin. HD-kanavien näkyvyydessä saattaa olla operaattorikohtaisia eroja.

Olemme nostaneet elokuvatarjontamme täysin uudelle tasolle. Tänä vuonna olemme tuoneet jopa 4 uutta HD-leffakanavaa ja sen lisäksi sopimukset suurimpien elokuvayhtiöiden kanssa mahdollistavat maailman parhaiden ensi-iltojen esittämisen. Toivomme, että Vapaan viikonlopun aikana mahdollisimman moni pääsee nauttimaan ensiluokkaisista leffaelämyksistä, kertoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa