Vieras mies suuteli väkisin 6-vuotiasta McDonald’sissa, kukaan ulkopuolinen ei auttanut

Iltalehden mukaan Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevassa McDonald’sissa tuntematon suurikokoinen mies kävi 6-vuotiaaseen tyttöön käsiksi ja ryhtyi väkisin suutelemaan tätä.

Tyttö sekä hänen äitinsä olivat juuri saaneet annoksensa. Äiti lähti hakemaan unohtunutta ketsuppia, kun hän huomaasi, että epäsiisti mies piti kaksin käsin tytön päästä kiinni suudellen häntä suulle.

En tiedä, onko suudella tässä tilanteessa oikea sana, hän ennemmin imi tai nuoli. Mies oli todella isokokoinen ja hän oli ruumiillaan lukinnut tyttäreni nurkkapöytään niin, ettei hänellä ollut mahdollista päästä pois.

Äiti oli huutanut miehelle, että irti lapsestani. Pöydän luokse päästyään hän löi miestä nyrkillä. Ravintola oli iltapäivällä täynnä asiakkaita, mutta kukaan ei reagoinut äidin huutoonsa.

Tytön äiti pyysi muita asiakkaita soittamaan poliisille tai hälyttämään vartioita. Kukaan ei uskaltanut pysäyttää miestä, joten tämä otti reppunsa ja ehti poistua McDonald’sista ennen kuin vartijat ennättivät hätiin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa