Vihainen lintu ja Lumene yhdistävät pohjoiset marjat

Oman alansa johtavat suomalaisyritykset Lumene ja Rovio aloittavat yhteistyön. Tässä vaiheessa tuotteista kerrotaan vain se, että niissä yhdistyvät vihaiset linnut ja pohjoiset marjat uudella, hauskalla tavalla.

Angry Birds -uutuustuotteet näkyvät Suomen myymälöissä lokakuussa ja syksyn mittaan myös valikoiduissa jakelukanavissa Skandinaviassa sekä Venäjällä. Yhteistyö saa tämän jälkeen uusia muotoja vuonna 2013.

Uutuustuotteiden markkinoinnissa tullaan hyödyntämään muun muassa sosiaalista mediaa, Angry Birds -yhteisöä ja peliympäristöä

Yhtiöitä yhdistävät suomalaisuuden lisäksi korkealaatuiset, erittäin innovatiiviset tuotteet sekä määrätietoinen ja rohkea panostus kansainvälisiin markkinoihin. Rovio on meille siksi ihanteellinen kumppani. Yhteistyö avaa meille mielenkiintoisia uusia näkökulmia myös markkinoinnin kannalta, kertoo LUMENE Oy:n toimitusjohtaja Tapio Pajuharju.

Yhtiöiden tavoitteena on saavuttaa yhteistyön kautta uusia kohderyhmiä ja saada näin tukea omille kansainvälisille kasvutavoitteilleen uudessa tuoteryhmässä.

Olemme viihdeyritys; haluamme ilahduttaa ja viihdyttää fanejamme kautta ikäryhmien. Yhteistyö Lumenen kanssa tuo brändimme aivan uusille osa-alueille, kuten perheen arjen pieniin hemmotteluhetkiin”, valottaa Rovion operatiivinen johtaja Harri Koponen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa