Vuoden 1959 Peugeotilla liikkeellä ollut Aarne kateissa jo yhdeksän kuukautta

Kemissä viime joulukuussa kadonnut 92-vuotias Aarne Anttila on edelleen kadoksissa. Hän oli liikkeellä vuoden 1959 Peugeot 203 mustalla museoautollaan. Hänestä viimeisimmät havainnot on tehty Kemin Citymarketin pihalla 2.12.2011 klo 14 aikaan.

Anttilaa on etsitty jo yhdeksän kuukautta tuloksetta. Etsinnässä on käytetty mm. helikopteria, sukeltajia, kaikuluotaimia, naarausta ja ruumiskoiria. Etsintöjä on suoritettu Kemissä ja Kemin ympäristökunnissa. Aarnen katoamisesta on tiedotettu myös Ruotsin puolella.

Aarnen katoamispäivän tapahtumista ja jopa Aarnen löytymisestä on liikkunut runsaasti perättömiä huhuja. Poliisi pyytää ihmisiä lopettamaan perättömien huhujen levittämisen. Mikäli Aarne löytyy, ilmoitetaan siitä välittömästi omaisille ja tämän jälkeen medialle.

Tänä marjastuksen, sienestyksen ja metsästyksen aikana, poliisi pyytää ihmisiä olemaan tarkkaavaisena ja ottamaan yhteyttä, jos jotain asiaan liittyvää ilmenee.

Pietari

Vastaa