Wagner-olut ja Viivi-siideri Olvilta

Viivi ja Wagner –sarjakuvan sympaattinen sika Wagner ja valveutunut opiskelijanainen Viivi saavat omat nimikkojuomansa, kun Olvi tuo syksyllä kauppoihin Wagner-oluen ja Viivi-siiderin. Tölkit ovat Juba Tuomolan kuvittamat.

Wagner-olut on täyteläinen vaalea täysmallas lager-olut, jonka valmistuksessa on käytetty sikamaisen hyviä humalalajikkeita.

Viivi-siideri on sivistynyt ja pyöreä päärynäsiideri, joka maistuu parhaiten viileäksi jäähdytettynä.

Aina kun talous menee taantumaan, ihmiset haluavat lisää huumoria elämäänsä. 90-luvun alun pahassa lamassa Olvi otti käyttöön sloganin AJATTELE POSITIIVISESTI. Nyt näyttää talouden taivaalla taas synkältä. Vastaamme tuomalla Viivi-siiderin ja Wagner-oluen. Juba Tuomolan piirtämistä tölkeistä tulee hyvälle tuulelle, kertoo Olvi markkinointijohtaja Olli Heikkilä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa