ZenRobotics jäterobotti on seuraava suomalainen menestyjä

Suomalainen ZenRobotics Recycler on ainutlaatuinen robottiohjattu jätteidenlajittelujärjestelmä. ZenRobotics kierrättää rakennus- ja purkujätteen ja ottaa talteen arvokkaat raaka-aineet tekoälyn ohjaamien teollisten robottien avulla.

Järjestelmän avulla saavutetaan merkittäviä säästöjä jätteidenkäsittelykuluissa tunnistamalla ja ottamalla talteen muuten hukkaan meneviä arvokkaita materiaaleja. Järjestelmä maksaa itsensä takaisin arviolta vuoden sisällä.

ZenRoboticsin loistava porukka on luonut täysin ainutlaatuisen tuotteen, jonka kanssa on lähes mahdoton kilpailla. Intensiivisen tutkimustyön ja tuotekehityksen jälkeen olemme vihdoin valmiita tuomaan ZenRobotics Recyclerin koko maailman saataville, iloitsee ZenRoboticsin toimitusjohtaja Juho Malmberg.

Vuonna 2007 perustettu ZenRobotics Oy on räjähdysmäisessä kasvussa. Kansainvälinen pääomasijoittaja Invus on sijoittanut yritykseen 13 miljoonaa euroa tukeakseen sen kasvua maailmanlaajuisesti. Myös kotimainen teknologia-alan kiihdyttämö Lifeline Ventures osallistuu sijoituskierrokseen.

Yhteistyömme Invuksen kanssa avaa upeita uusia mahdollisuuksia – pääsemme valloittamaan maailmanmarkkinoita nopealla aikataululla. Robottien vallankumous jätteenkäsittelyssä on käsillä!

Pietari

Vastaa