Angry Birds on nyt myös kahvi

Paulig on kehittänyt aamukahvin ystäville maailman ensimmäiset Angry Birds -kahvit, jotka linkoavat päivän lentoon. Huolella valikoiduista pavuista kehitettyjä Angry Birds -kahvi sekoituksia kaadetaan kuppeihin lokakuussa.

Maailman innokkain kahvikansa ansaitsee oman aamukahvin. Samalla kehitimme myös uusiin kahveihin sopivat reseptit, joilla voi tehdä kaikista päivän kahvihetkistä entistäkin hauskempia, markkinointipäällikkö Risto Kalsta kertoo.

Angry Birds Early Bird -suodatinkahvi on voimakasarominen 100 % arabica-kahvisekoitus pehmeän makeista brasilialaisista, vivahteikkaista kolumbialaisista ja voimakkaista Afrikan pavuista. Kahvin paahtoaste on 3 ja se sopii sekä suodatinlaitteella että pressopannulla valmistettavaksi.

Angry Birds Explosive Espresso -kahvin kiihkeä aromi on puolestaan viritetty tarkoin valikoiduilla brasilialaisilla ja kolumbialaisilla kahvipavuilla. Intensiivistä ja tasapainoista espressoa ryhdistää ripaus Intian robustaa. Löytyy kaupoista hienojauhatuksena 250 gramman pakkauksessa sekä papuina 500 gramman pussissa. Paahtoaste on 4.

Reseptit päivään, jolloin tavallinen ei riitä:

”Early Bird Special”

Tätä aamua eivät possutkaan pysty pilaamaan!

  • Puoli litraa Paulig Angry Birds Early Bird -kahvia
  • Reilusti sokeria

”Catch the Pig”

Räväytä aamupalaksi kunnon annos rapeaksi paistettua pekonia ja iso kuppi aromikasta Paulig Angry Birds -suodatinkahvia. Nautitaan sekoittamatta.

  • Paljon paistettua rapeaa pekonia
  • Paljon Paulig Angry Birds Early Bird -kahvia

”Angry Boss Espresso”

Perjantaikahvi, joka nostaa terveen punan jokaisen poskille. Tarjoa pomolle ja toivottele hyvät viikonloput!

  • 2 x 30 ml Paulig Angry Birds Explosive Espresso -kahvia
  • 1 kpl turkinpippuria piilotettuna sekaan

Osoitteesta www.paulig.fi/angrybirds löytyvät muun muassa Angry Boss Espresso, Early Bird Special ja Catch The Pig -reseptit ja samassa paikassa voi tehdä myös oman aamukahvitestin.

 

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa