Holiday Club rakentaa kolme Angry Birds-puistoa

Holiday Club rakentaa ympärivuotiset Angry Birds -sisäaktiviteettipuistot kolmen kylpylähotellinsa yhteyteen. Ensimmäinen puisto valmistuu Kuusamon Tropiikkiin kuluvan vuoden jouluksi. Helmikuussa vihaiset linnut laskeutuvat Saariselälle ja ensi syksynä myös Saimaalle Lappeenrantaan.

Angry Birds -aktiviteettipuistot täydentävät konseptiamme, joka tarjoaa laadukkaan loma-asumisen ja palveluiden ohella monipuolista, ympärivuotista tekemistä yhden katon alla, toteaa Holiday Club Resorts Oy:n toimitusjohtaja Vesa Tengman.

Holiday Club uskoo lisäävänsä ulkomaalaisten asiakkaidensa määrää, varsinkin Saimaalla. Kuusamossa sesongittain myös venäläisiä matkailijoita on jo merkittävästi. Saariselälle lomailijoita saapuu paitsi Norjasta ja Venäjältä myös Keski-Euroopasta. Aivan uutta kansainvälistä asiakaskuntaa odotetaan nyt myös muun muassa Kiinasta.

Olemme iloisia siitä, että kansainvälistyminen brändimme kautta on kaksisuuntaista. Holiday Clubin investoinnit kasvattavat matkailuvirtoja maailmalta Suomeen. On myös hienoa, että Angry Birds -aktivitettipuistojen maailmanvalloitus alkaa Suomesta, lintujen kotimaasta, toteaa markkinointijohtaja Peter Vesterbacka Rovio Entertainment Oy:stä.

Suomen suurin Angry Birds Activity Park -investointi on osoitus alojensa markkinajohtajien, Rovion, Holiday Clubin ja Lappsetin luovasta yhteistyöstä. Kaikki kolme toimijaa ovat mukana myös Vuokatissa rakenteilla olevassa, kaikkein suurimassa, ympärivuotisessa aktiviteettipuistossa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa