Hullut Päivät nyt myös Stockmann.com-verkkokaupassa

Stockmannin Hullut Päivät -kampanjan tuotteita on tarjolla tänä syksynä myös verkkokaupan kautta kaikkialla Suomessa. Suomen vähittäiskaupan tunnetuinta myyntikampanja alkaa keskiviikkona 10.10.2012.

Kampanja on ollut aina menestys ja hurmannut joka kerta satoja tuhansia asiakkaita tekemään hullunhalpoja merkkiostoksia. Nyt Hullujen Päivien laajentuessa verkkoon odotamme kampanjan ensimmäisestä kauppapäivästä, keskiviikosta, Stockmann.com-verkkokaupan vuoden merkittävintä myyntipäivää, etäkaupan johtaja Raija-Leena Söderholm kertoo.

Verkkokaupan kautta on ostettavissa merkittävä osa Hullut Päivät -kuvaston tuotteista, pois lukien elintarvikkeet ja kosmetiikka. Sivuilta löytyy jo nyt keltainen kampanjakuvasto, johon verkkokaupassa myytävät tuotteet on merkitty St.com-merkillä.

Perinteisesti Hulluihin Päiviin liittyy myös yllätyksellisyys. Siksi Stockmann.com-verkkokaupankin valikoimista löytyy erä tuotteita, jotka ovat saatavilla Hullujen Päivien ajan vain verkkokaupasta hullunhalpaan hintaan, Söderholm vihjaa.

Hullut Päivät -kampanja-aika on 10.–14.10.2012. Päivittäisten kampanjatuotteiden myynti alkaa verkossa tavaratalojen avautuessa, eli uudet tuotteet tulevat myyntiin keskiviikosta lauantaihin klo 8 ja sunnuntaina klo 12.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa