Humalassa kaahaillut nuori ajatui puunkylkeen, löytyi tajuttomana auton vierestä

Lammilla Turengintiellä tiistai-iltana kahdeksan aikoihin parikymppisen lahtelaismiehen auto ajautui kovalla vauhdilla tieltä sivuluisussa ja törmäsi vasen kylki edellä ojanpenkkaan. Ojasta auto pyörähti oikea kylki ja katto edellä korkealle puunkylkeen.

Kuljettaja putosi pyörimisen aikana autosta ja makasi tajuttomana, kun ohikulkija tuli paikalle ja hälytti apua. Yksin autossa ollut kuski loukkaantui törmäyksessä melko vakavasti.

Kuljettaja oli nauttinut vahvasti alkoholia ennen ajoa, sillä hänelle mitattiin sairaalassa 1,28 promillea. Auto romuttui totaalisesti.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa