MOT: Liikemiehet rikastuvat Suomen armeijalla

Tänään TV1:llä kello 20:00 esitettävä MOT paljastaa, että liikemiehet rikastuvat Suomen armeijalla. Ohjelmassa kysytään muun muassa miten monopolin synnyttäminen ja suppean sisäpiirin pyörittämä omistusten vaihdanta palvelee veronmaksajaa?

Viime vuosina armeijan vaatetushuoltoa, muonitusta, taloushallintoa, lääkintähuoltoa sekä merkittävää osaa maavoimien huoltoa on siirretty yksityisen yrityksen hoitoon. Joidenkin toimintojen kohdalla muutama liikemies on tehny itselleen miljoonaluokan tilin.

Markkinatalouden näkökulmasta on outoa, että säästöjä on yritetty saada aikaan muun muassa luomalla alalle yksi alan monopoliyritys.

MOT: Kauppamiehet isänmaan asialla – TV1 Maanantai 29.10. klo 20:00

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa