Mummot kutoi mattoja, outo koputus toi poliisin paikalle

Pirkanmaan poliisilaitos kertoo Facebook-sivuillaan esimerkin yhteisöllisyydestä ja naapurin huolehtimisesta. Kerrostalossa asuva oli soittanut, koska oli huolissaan naapurista, kun tätä ei ollut näkynyt vähään aikaan.

Soittaja oli myös kuullut koputusta ja hän epäili, että naapuri koputtelee ehkä apua. Paikalle päästyään poliisi kuuli myös koputusta tasaiseen tahtiin rytmillä kop…kop…kop…kop.kop.kop. Muutama muukaan rapun asukas ei tiennyt yksinäisestä miehestä ja koputuksista mitään valaisevaa.

Poliisi päätti tarkastaa asunnon ja varmistaa, että siellä ei olla hengen – ja terveyden vaarassa. Paikalle kutsuttiin huoltoyhtiön edustaja avaamaan ovi. Poliisi jatkoi oven koputtamista ja ovikellon soittamista odotellessaan avainta.

Asunnossa olohuoneen sohvalla nukkui mies, joka heräsi ääniin. Mies oli syönyt tukevasti ja nukahtanut sohvalle. Kaikki oli kunnossa, mies terve ja selvin päin. Tiedusteltaessa jatkuvaa koputusta hän vastasi:

Juu, kyllä. Mummot kutoo matonkutomistelineillä poppanamattoja talon kellarissa.

Soittaja oli kovin pahoillaan, kun hän oli poliisit paikalle soittanut. Poliisin mukaan keikka päättyi onnellisesti ja kaikille jäi lopuksi hyvä mieli.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa