Nyt saa taas epäonnistua

Epäonnistumisen päivä -kampanja tavoitti vuonna 2011 yli miljoona suomalaista. Nyt Epäonnistuminen päivä on kehittynyt kansallisesta teemapäivästä kansainväliseksi ilmiöksi.

Kampanjan tarkoituksena on tuoda ihmiset yhteen jakamaan epäonnistumisensa ja niistä syntyneet oppimiskokemukset. Kampanja kannustaa tänä vuonna kaikkia suomalaisia osallistumaan päivän viettoon ja epäonnistumisen kulttuurin luomiseen!

Tapahtumapäivän virallisilla sivuilla jaetaan tarinoita, vinkkejä viettää päivää sekä tietoa päivän tapahtumista. Voit myös liittyä postituslistalle ja tykätä päivästä Facebookissa, jolloin saat tietoa uusista avauksista.

Epäonnistumisen päivä alkoi Suomessa vuonna 2010, kun ryhmä yrittäjähenkisiä, nuoria Aalto Entrepreneurship Societyn jäseniä halusivat muuttaa epäonnistumisen kulttuuria. Nykyään se järjestetään Aaltoes:n sekä Boardmanin yhteistyönä.

Arvi Lind – Epäonnistumisen päivä 13.10.2012 from Epäonnistumisen Päivä on Vimeo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa