Porttikielto napsahti, miehet söivät liikaa ruokaa

The Telegraph -lehden mukaan Ison-Britannian Brightonissa entinen rugbyn pelaaja George Dalmon ja hänen ystävänsä Andy Miles saivat porttikiellon ravintolaan, koska miehet söivät useita vuosia liikaa ruokaa seisovasta pöydästä.

Ravintolan johtajan mukaan miehet aiheuttivat heille suuria tappioita. He kuulemma käyttivät häikäilemättömästi hyväkseen ravintolaa ja söivät jopa viisi astiallista grilliruokaa. Miehet joivat ruokansa kanssa vain vettä, eivätkä jättäneet koskaan tippiä henkilökunnalle.

Meidän on tarkoitus olla buffet-ravintola, mutta he syövät kaiken ennen kuin muut ihmiset ehtivät ottaa ruokaa. Emme yksinkertaisesti voi enää jatkaa samaan tahtiin, ravintolan johtaja kertoo.

Ravintolassa saa syödä 12 punnalla lounasruokaa niin paljon kuin jaksaa. Miehet eivät ymmärrä, miksei ravintola voi pitää kiinni omista säännöistään.

Heidän astiansa ovat hyvin pieniä, eikä niistä saa tarpeeksi ruokaa, joten käymme aina hakemassa lisää, Dalmon perusteli lehdelle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa