Rattijuopon auto syvässä vesiojassa keula kohti ojaa, poliisi pelasti

Kauhajoella KT 67:llä Seinäjoentien ja Riipinluomantien risteyksessä lauantai-iltapäivänä neljän aikoihin poliisipartio havaitsi henkilöauton syvässä vesiojassa keula kohti ojaa.

Auton matkustamon jalkatilaan oli päässyt ojasta valumaan vettä jonkin verran. Auton kuljettajan paikalla ollut auton omistajaksi merkitty 44-vuotias kauhajokinen mies autettiin partion toimesta pois autosta.

Mietä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä törkeästä rattijuopumuksesta puhalluskokeen näyttäessä 2,02 promillea.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa